O NAMA MIRISI SUSTAVI STUDIJE PRIMJERA KONTAKT

TEHNOLOGIJA

Možemo se pohvaliti s vlastitom petantiranom tehnologijom. Stalnim ulaganjem u razvoj postižemo najviši stupanj učinkovitosti, sigurnosti i kvalitete sustava. To nam omogućava očuvanje cjelovitosti mirisa kroz cijeli postupak aromatiziranja.

RAZUMIJEVANJE AMBIJENTA

Detaljan pregled prostora i dubinsko razumijevanje protoka zraka, o ključnog je značaja da se za određeni prostor odabere najprikladniji sustav naše tehnologije. Naše tehničko znanje nam omogućava da obzirom na odabrani miris, vizualizaciju vašeg prostora, protoka zraka i odabrani sustav, postignemo potpunu implementaciju mirisa u prostor.

BRINEMO ZA OKOLIŠ

Stremimo k sigurnosti, kvalieti i pouzdanosti. Difuzorji za aromatiziranje su napravljeni iz izdržljivog aliminija, koji je jedan od najčešće recikliranih materijala.

MONTAŽA I ODRŽAVANJE

Kod je projekt implementacije mirisa završen, pobrinemo se za logistiku i podešavanje intenziteta, gdje pod budnim okom pratimo klijenta. Kad postignemo idealne postavke, nadalje sustav djeluje automatizirno. Sve što moramo nadalje je redovno održavanje i nadopuna mirisa.

AUTOMATIZIRANI SUSTAVI

S najboljim IT programerima razvili smo programsku opremu koja ima sve potrebne parametre koji nude luksuz pri upotrebi mirisa. 24h na dan pratimo mirise i djelovanje sustava po cijelome svijetu. Samo nas jedan klik dijeli da promijenimo postavke, vremenske intervale i intenzitet mirisa.